Jak powszechnie wiadomo homoseksualizm , pomimo tego iż mamy XXI wiek jest tematem tabu . Chciałam poznać wasze opinie na temat homoseksualistów i homofobów .
"Co my zrobiliśmy światu
Spójrz co zrobiliśmy
Co z pokojem
Który obiecałeś swojemu jedynemu synowi"
31-12-2009 13:39
Użytkownik
Postów: 141 Data rejestracji: 16.09.09 Miejscowość: Szczecin Wiek: 16
Co do homoseksualistów - nic nie mam, nie przeszkadzają mi. Każdy robi co lubi
Homofobowe - Trochę nie rozumiem. Jeżeli nikt z homoseksualizmem im w życie nie wchodzi, nie każe kochać osoby tej samej płci to o co im chodzi?
Ja codziennie widzę , że homofobia zamiast maleć bardziej się rozpowszechnia . Nie mogę kompletnie zrozumieć takich ludzi . Co im przeszkadza to jakiej ktoś jest orientacji seksualnej ? To tak jak ja bym się burzyła o to , że osoby heteroseksualne chodzą za rękę po ulicy . Chore ..
"Co my zrobiliśmy światu
Spójrz co zrobiliśmy
Co z pokojem
Który obiecałeś swojemu jedynemu synowi"
Ja uważam, że każdy może robić co chce i jak chce.
Jeśli ktoś jest homoseksualistą, to ok i żadni homofobowie nie mają prawa się temu sprzeciwiać. Co to za moda wtrącać się w cudze życie?
31-12-2009 14:50
Użytkownik
Postów: 291 Data rejestracji: 01.05.09 Miejscowość: Malbork Wiek: 14
Ja tez sie zgadzam,ale nie podobaja mi sie te ich manifestacje. Jak ktos ma inna orientacje seksualna, niech zachowa to dla siebie, a nie paraduje i obrzydza innych...
31-12-2009 15:02
Użytkownik
Postów: 291 Data rejestracji: 01.05.09 Miejscowość: Malbork Wiek: 14
dokładnie. jak przeczytałam ten tekst : Bóg nienawidzi pedalow [źródło: wikipedia xd] to po prostu ogarnął mnie żal, że w ogóle tacy ludzie istnieją na świecie. nie wiem co zrobili im Ci ludzie, że są tak przepełnieni nienawiscia do nich Oo
31-12-2009 15:04
Użytkownik
Postów: 141 Data rejestracji: 16.09.09 Miejscowość: Szczecin Wiek: 16
Ja tez sie zgadzam,ale nie podobaja mi sie te ich manifestacje. Jak ktos ma inna orientacje seksualna, niech zachowa to dla siebie, a nie paraduje i obrzydza innych...
Sponge-z całym szacunkiem, ale dla mnie jest to nieetyczne i nienormalne, i na przyklad mnie to obrzydza. Tak jak już napisałem, jak ktoś ma problemy to niech z tym nie paraduje.
barcex napisał/a:
Sponge-z całym szacunkiem, ale dla mnie jest to nieetyczne i nienormalne, i na przyklad mnie to obrzydza. Tak jak już napisałem, jak ktoś ma problemy to niech z tym nie paraduje.
wiesz, nie paradowali by z tym gdyby tacy ludzie jak ty im pomogli uzyskać prawa które powinni mieć zamiast robić zamieszanie
31-12-2009 15:29
Użytkownik
Postów: 186 Data rejestracji: 09.06.09 Miejscowość: Chrzanów Wiek: 16
barcex napisał/a:
Oooooo, widze, ze wszyscy przeciwko mnie
bo:
1. plączesz się w zeznaniach, najpierw że ci nie przeszkadzają a potem że cię to obrzydza
2. ty masz pewne prawa których homoseksualiści nie mają więc to chyba NORMALNE że o nie walczą, nie prosili się o to żeby mieć inną orientację >.<
1.Zle mnie zrozumiano, ale to moja wina, bo tak napisalem. Chodzi o to ,ze przeszkadza mi nie sam homoseksualizm, ale wlasnie te parady. I to to mnie obrzydza, a nie sama orientacja seksualna.
2 . A jakież to prawa Oni walczą, bo sie nie orientuje w tych sprawach?